Ambiejans
Image default
Bedrijven

Etiketten op rol bij Etikettenplaza

Etiketten op rol

bent u voor uw bedrijf of winkel op zoek naar etiketten op rol? Dan hebben wij een groot assortiment etiketten op rol voor u beschikbaar. Deze etiketten op rol zijn ideaal om te gebruiken als etiket, adresetiket of prijsetiket. Het is ook mogelijk om de etiketten door ons te laten bedrukken. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van de afdruk. 

Materiaal en kleefkracht etiketten

Onze rollen worden geleverd met verschillende kleefkrachten en materialen. Wij zullen met u overleggen waarvoor u de etiketten wenst te gebruiken. Zo hebben wij papieren etiketten die het best voor binnen gebruikt kunnen worden. Mocht u etiketten nodig hebben die water of krasbestendig zijn dan raden wij u aan om kunststof etiketten te gebruiken. 

Als het gaat om kleefkracht dan hebben we verschillende soorten. De eerste qua kleefbaarheid is permanent en deze is niet te verwijderen. Tweede is afneembaar, dit etiket is verwijderbaar zonder lijmresten. Als laatste is er een etiket met kleefbaarheid diepvries, deze etiketten zijn geschikt voor koel of diepvries. 

Ook als het gaat om materiaal hebben we verschillende soorten. Er zijn thermische etiketten, deze worden geprint zonder lint. Papieretiketten, deze worden geprint met lint. PP/PE worden gemaakt van kunststof materiaal. En als laatste zijn er ook nog transparante etiketten op doorzichtig materiaal. 

Etiketten van Etikettenplaza

Bij Etikettenplaza bent u aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met etiketten, maar ook voor volgnummersystemen, prijstangen, etiketten printers, etiketten dispensers en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, dan bekijken we wat er mogelijk is en of wij u kunnen helpen met advies op maat. Op onze website vindt u als onze producten en voor vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen dan helpen wij u graag met al uw vragen. contact

https://etikettenplaza.nl/etiketten-op-rol/