Ambiejans
Image default
Auto's en Motoren

Beveilig uw materieel met een GPS tracker

Heeft u er ooit over nagedacht om uw materieel te beveiligen met een GPS tracker? Het beveiligen van materieel brengt veel voordelen met zich mee. Niet alleen kunt u diefstal voorkomen. Mocht uw materieel gestolen worden, is de kans groot dat het teruggevonden wordt met de GPS tracker voor materieel.

 

Werking GPS tracker materieel

De GPS tracker kan gebruikt worden voor al uw materieel: van bulldozers tot trekkers, kranen tot aggregaten en containers tot shovels. Alles mét en zónder voedingsspanning kan voorzien worden van een systeem waarmee u inzicht heeft in GPS tracking en het materieel kan beveiligen.

Met de GPS tracking functie heeft u 24/7 overzicht van de huidige locatie van uw materieel. Op een kaart via de website of smartphone app ziet u precies waar het materieel is. Bovendien ontvangt u zone- of diefstalmeldingen wanneer het materieel wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat en wanneer de GPS tracker de door uw ingestelde zone verlaat. Alle functies zijn in heel Europa te gebruiken.

 

Gevolgen gestolen materieel

Naast dat het natuurlijk heel vervelend is wanneer er materieel is gestolen, brengt het extra negatieve gevolgen met zich mee. Het werk ligt vaak stil, de verzekeraar keert de nieuwwaarde vaak niet uit en administratief neemt het veel tijd in beslag.

 

Voor materieel mét en zonder voedingsspanning

De GPS tracker voor materieel is dé oplossing om uw materieel te beveiligen en te volgen. Er zijn GPS trackers beschikbaar voor materieel met en zonder voedingsspanning. In een tractor, hijskraan, shovel etc. kan de GPS tracker rechtstreeks op de voedingsspanning aangesloten worden. Voor materieel zonder voedingsspanning, bijvoorbeeld containers, aanhangwagens en (bedrijfs)objecten, kan er een GPS tracker met interne batterij geplaatst worden. De interne batterij gaat tot 5 jaar mee en heeft zelfs een wereldwijde dekking, zodat u bijvoorbeeld containers kunt volgen die de wereld over gaan.

https://www.trackjackeurope.com/materieel-beveiligen/