Ambiejans
Image default
Verbouwen

Hoe tegels met patroon te gebruiken om uw huis te transformeren

Kamerbreed tegels zijn misschien wel de meest populaire optie. Kamerbreed tegels worden vaak gebruikt op muren in verschillende kamers in het huis om overal een uniforme look te creëren. Kamerbreed tegels kunnen worden gebruikt om textuur te geven aan muren die niet in gebruik zijn.

De ontwerpen en texturen van kamerbreed tegels kunnen ook behoorlijk variëren, waardoor ze interessanter kunnen worden om naar te kijken dan sommige van de meer gebruikelijke tegelstijlen die we gewoonlijk in onze huizen zien. Deze variatie betekent dat je je behang kunt verwisselen wanneer het tijd is voor een nieuw behang, dus dit kan echt helpen om de sfeer van elke kamer te verbeteren en is ideaal voor de binnenhuisarchitect. 

Sommige mensen kiezen ervoor om kamerbreed tegels in hun woonkamer te installeren als onderdeel van het ontwerp van de ruimte. Als u echter in een klein appartement woont of weinig ruimte heeft, is het waarschijnlijk het beste om met kamerbreed tegels op de andere muren te gaan, wat meer een open gevoel kan creëren in plaats van overdreven opgesloten of claustrofobisch te zijn. Het is belangrijk op te merken dat tegels die van muur tot muur zijn gemaakt, meestal iets duurder zijn dan andere stijlen, hoewel ze meestal langer meegaan en soms kunnen worden gebruikt in combinatie met behang. 

Mozaïektegels zijn er in allerlei soorten, maten en materialen, waardoor je in een kamer dezelfde stijl en textuur kunt creëren als in een grotere ruimte, maar tegen een lagere prijs. U kunt mozaïektegels vinden die zijn gemaakt van glas of keramiek en verkrijgbaar zijn in tegels die verschillende texturen, kleuren en dessins van glas nabootsen. U kunt zelfs mozaïektegels vinden die op glas lijken, maar geen glas zijn – u kunt tegels kopen met een spiegel aan de binnenkant, of zelfs tegels met glas aan de buitenkant van de tegel met patron, hoewel deze er vaak uitziet. een beetje vreemd. 

Er zijn enkele mozaïektegels met een verhoogd patroon aan de bovenkant van de tegels en deze staan ​​bekend als geverfde tegels. Deze tegels zijn meestal duurder dan andere soorten, maar geven u dezelfde textuur die u van glas zou krijgen. of keramiek. 

Hoewel mozaïektegels meestal iets meer kosten dan de andere genoemde stijlen, zijn ze een goede investering omdat ze duurzamer zijn en een vergelijkbaar effect hebben in vergelijking met goedkopere alternatieven. Ze zijn vaak heel eenvoudig te installeren, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over gespecialiseerde hulp om dit te doen, wat een voordeel kan zijn als u geen ervaring heeft.

retro tegels

https://www.retrotegels.nl/product-category/vloertegels/patroontegels/