Ambiejans
Image default
Entertainment

Lasergamen als bedrijfsuitje

Met jouw bedrijf kan het natuurlijk hartstikke leuk zijn om een leuke activiteit met elkaar te ondernemen. Je wilt dan natuurlijk wel iets wat het team versterkt. Iets waarvan je aan het eind kan zeggen dat je nu wel beter samen kan werken met jouw collega’s, een echte teambuilding activiteit. Niks is dan ook zo ideaal voor teambuilding als laserguns huren en lekker te lasergamen.

 

Lasergamen met jouw afdeling

Lasergamen kan je natuurlijk binnen jouw afdeling organiseren. Met het verkoopteam een leuke activiteit, of misschien nog leuker, twee afdelingen tegen elkaar. Zo kan je meteen de nodige frustratie op een leuke manier weg werken. Kon je het voorheen niet goed vinden met de afdeling finance? Nu is dan je kans om ze eens lekker in te maken met lasergamen, om daarna alle frustratie even achter je te laten. Lasergamen is nu gewoon erg leuk als teambuilding, plus het zorgt voor een verbeterde sfeer binnen jouw bedrijf.

 

Een leuk dagje

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een paar uurtjes leuk lasergamen. Je kan er zo een leuk dagje van maken met het bedrijf om het moraal sterk te vergroten. De laserguns kan je huren voor de hele dag, maar misschien verliezen mensen door de dag heen wel de interesse. Het is dan ook wel zo leuk om daarna met elkaar gezellig een drankje te doen. Met de lasergame leg je de basis, maar met een drankje achteraf vormt pas echt het team.

 

Lasergamen is ideaal als jij wat leuks met jouw team wilt ondernemen. Je bouwt met de samenwerking in het lasergamen werkelijk een leuk team. Na het lasergamen kan je gezellig met elkaar een drankje doen. Je bouwt zo in een dag een werkelijk sterk team. Daar komt dan ook nog eens bij dat het moraal van het personeel zo ook weer flink toeneemt. Extra leuk, extra gezellig, en niet al te duur dus.