Ambiejans
Image default
Vervoer en transport

postpakketten versturen naar suriname

postpakketten versturen naar suriname

Je hebt vrienden of familie in het buitenland die je graag iets wil sturen, maar het blijkt dat het wat verwarrender is dan je denkt. Er zijn allemaal verschillende bedrijven die je kunnen helpen voor allemaal verschillende prijzen, transport manieren en tijden. Wat is de beste manier? Dat is ligt compleet aan je budget en hoe belangrijk je tijd vindt. Wil je snel iets sturen naar Suriname? Dan kan Luchtvracht naar Suriname je goed helpen. Luchtvracht is snel, maar is niet goedkoper dan een pakket te versturen via een schip. Het versturen via een schip is goedkoper, maar wel langzamer.

 

Hoe veilig is het?

Hoe veilig is het versturen van allemaal soorten pakketten met verschillende manieren van transport? Laten we met luchtvracht beginnen, luchtvracht heeft weinig risico’s en er komen vaak weinig ongelukken in voor waardoor het best veilig is. Via een schip is ook best weinig risico, maar er zijn zoveel bedrijven die het via schepen aanbieden dat het moeilijk te beslissen is welke voorzichtig gaan doen met je pakketten. Als je het nog steeds niet weet kan het handig zijn om een bedrijf te kiezen en het persoonlijk vragen via de mail of telefoon, zo krijg je vaker een beter beeld.

 

Hoe lang kan het duren?

Luchtvracht is vaak best snel, er is in ieder geval vaak de zekerheid dat je pakket binnen een week bij zijn bestemming komt. Hoewel dit niet voor elk bedrijf geld is het vaak wel zo. Met een schip is het wat moeilijker in te schatten, sommige schepen doen er een maand over om naar hun bestemming te komen doordat schepen in het algemeen langzamer zijn, zeker met de duizenden kilo’s aan pakketten aan boord. Vaak krijg je van het bedrijf zelf een track and trace zoals we hier hebben in Nederland zodat het wel duidelijk is hoe lang je nog moet wachten.

https://www.baaslogistics.com/luchtvracht-naar-suriname