Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Quapi kleding van Hippe Mensjes

Ondanks dat Quapi kleding niet heel Nederlands klinkt, is het toch waar. Het merk komt uit Nederland zelf, en is in 2010 opgericht voor kinderen. Het is opgericht door Monique Ijsselstein – van der Staaij, speciaal voor kinderen. De kleding is zo gemaakt dat er vanalles mee gedaan kan worden, zoals ravotten en er hip uitzien tegelijkertijd. Het materiaal is soepel, zacht en van goede kwaliteit. Hierdoor is het erg comfortabel en kan je er goed in bewegen. Het is voor zowel meisjes als voor jongens, maar ook voor pasgeboren baby’s is er iets leuks te vinden.

Verschillende soorten kinderkleding

Alle kinderen hebben een eigen stijl, waardoor het vaak lastig kan worden om de juiste kleding te zoeken voor het kind. Het is daarom ook handig als je weet waar je het beste kunt beginnen. Kleding is er in alle maten te vinden, ook voor kinderen. Deze maten worden onderverdeeld in leeftijden, zodat je gelijk de goede richting in wordt geduwd. Het is belangrijk dat de kleding niet alleen er leuk uitziet, maar dat het ook functioneel is. Kinderen willen natuurlijk graag rondrennen, en vies worden hoort erbij. Let daarom op het materiaal wat gebruikt wordt voor de kleding, en of het gemakkelijk gewassen kan worden.

Is dure merkkleding nodig?

Merkkleding ziet er vaak heel erg mooi uit, maar je betaalt er ook flink voor. Voor volwassenen is dit vaak een eenmalige uitgave, maar voor kinderen juist het tegenovergestelde. Kinderen groeien, vooral na de geboorte, enorm hard. Hierdoor is het nodig om elke keer nieuwe kleding te kopen, omdat ze eruit blijven groeien. Als je graag merkkleding wilt kopen, is het daarom handig om hier nog een keer over na te denken als het om een kind gaat. Dit geldt ook voor schoenen, want ook voeten groeien nog tot en met zeker 12 jaar.

Andere kleding van Hippe Mensjes

Hippe Mensjes heeft niet alleen heel erg veel kleding van Quapi, maar er zijn ook andere merken beschikbaar. Zo kun je ook het merk Name It shoppen. Vaak zijn hier ook sales in te vinden, waardoor je soms kortingen kunt krijgen tot 70%. De kleding van Name It is voor elk kind wel iets. Direct na de geboorte tot en met 12 jaar is het mogelijk om hier kleding voor te kopen. De kleding is sowieso al erg goedkoop, dus je hoeft bijna niet na te denken om het te kopen. Broeken en shirts zijn een van de populairste categorieën op de website, en het is goed om te weten dat de broeken van Name It een verstelbare tailleband hebben.

Hoe werkt het bestellen?

Op de website van Hippe Mensjes kan je heel gemakkelijk kleding bestellen. Er is al gratis verzending vanaf twintig euro. Voor dat geld zijn er veel leuke kleren en accessoires te vinden. Vaak wordt het dezelfde werkdag al verzonden, waardoor je de kleding de volgende dag al in huis hebt. Mocht je voor het eerst iets op de website bestellen, dan kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief van Hippe Mensjes. Hierdoor krijg je op een volgende bestelling wel 10% korting.