Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Met het gezin naar de dierentuin. Wat neem jij allemaal mee?

Met het gezin naar de dierentuin. Wat neem jij allemaal mee? 

Als je naar de dierentuin gaat met het gezin neem je meestal wel aardig wat spullen mee. Ook als je dat niet doet eindig je altijd met aardig wat spullen die je ergens moet laten. Vooral als je met kleine kinderen bent. Als het warm is alleen al zit je met al die jassen. Het is ook handig altijd iets te drinken of wat lekkers bij je te hebben.

 

Kinderen zelf iets dragen?

Afhankelijk van wat en hoe oud ze zijn kunnen ze vast wel zelf ook iets meenemen. Denk bijvoorbeeld aan allemaal rugtassen mee en iedereen krijgt een eigen lunchpakketje. Je doet in elke rugzak dan gewoon wat drinken , iets lekkers en bijvoorbeeld een jas voor als het frisser wordt. Dan kunnen ze deze gewoon zelf bij zich dragen en hoef jij niet extra veel te tillen.

 

Misschien heb je een kinderwagen mee dan kun je het daar altijd aan hangen. Als het gezin bestaat uit wat oudere kinderen dan gaan ze waarschijnlijk geen rugzak willen dragen. Dan kun je altijd nog kijken naar een grote shopper tas waar je alles in doet. Eventueel bespreek je dan ook gewoon dat ze zelf ook soms moeten dragen. Dat kunnen ze namelijk wel vanaf een bepaalde leeftijd. 

 

De shopper is vooral handig voor meer spullen en ook meestal de wat zwaardere spullen. De shopper is erg stevig en vaak kun je deze ook over je schouder hangen dan hebben je handen even rust. Ook is je schouder meestal wel iets sterker dan je handen zelf dus het zal ook minder snel pijn gaan doen of vervelend zijn.

 

Welke tassen zijn het stevigst?

Je wilt natuurlijk een stevige tas. Het is verschrikkelijk als je daar bent en stel je voor je tas gaat gewoon kapot. Dan zit je daar met een kapotte tas en wij denken dat je dan ook niet per se meer vrolijk bent of in het humeur om nog in de dierentuin te zijn. Kijk daarom altijd wel naar goede tassen. Het is niet per se zo dat merk tassen beter zijn of steviger.

 

Vaak is het wel zo dat deze van bepaald materiaal zijn dat duurder is zoals bijvoorbeeld echt leer. Dit moet je wel altijd checken want dat is niet altijd het geval. Bij twijfel kun je altijd vragen en ook aangeven wat je doelen zijn en of deze tas geschikt is.