Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Tips voor een push up bh

Tips voor een push up bh

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om een push up bh te dragen. Waar dit tot voor kort veelal werd geassocieerd met een kleinere cupmaat die gelift moest worden om het geheel groter te doen laten lijken is dit allang niet meer zo. De voornaamste reden voor het dragen van een push up bh, is namelijk het stukje extra ondersteuning wat het biedt. Met name aan vrouwen met grotere borsten, kan het soms een hele verlichting zijn. Je zorgt er namelijk voor dat de borsten wat meer worden ontlast en het gewicht beter wordt verdeeld. Loop jij met het idee er eentje aan te schaffen, maar weet je niet goed waar je op moet letten? Dan hebben wij een aantal tips voor je!

Proberen

Iedere bh is anders, dat geldt niet alleen voor een voedings bh of prothese bh, maar dus ook voor een push up bh. Ga er daarom dus ook niet klakkeloos vanuit dat je maat exact hetzelfde is als wat je altijd bent gewend. Het is namelijk net als bij schoenen, dat ook bij bh’s de ene maat 75B de andere niet is. Het kan namelijk net dat kleine beetje verschillen, dat de ene maat wel lekker zit en de andere totaal niet. Doordat er vulling in de cups zit, die ook bij iedere variant op een andere plek zit, kan het zijn dat je wat verschillende merken moet proberen. Alleen zo kom je erachter wat voor jouw het beste zit. Het is dus verstandig, dat je vooral de eerste keer een winkel bezoekt, in plaats van dat je verschillende bh’s moet bestellen.

De juiste maat

In eerste instantie is het goed uit te gaan van de maat die je normaal ook hebt. Als je dit als uitgangspunt neemt, dan kom je al snel tot de conclusie of je hiermee goed zit ja of nee. Wel kan vooraf of in de winkel je bh maat bepalen verstandig zijn. Vooral wanneer je nooit een push up bh draagt, is het heel goed mogelijk dat je maatvoering ineens een heel stuk anders is. Uiteraard kunnen er ook tussendoor wat zaken zijn geweest, waardoor er lichamelijke verandering zijn opgetreden. Zorg er dus voor, dat wanneer je gaat passen je dit vooraf zelf even doet of de vraag bij de lingeriezaak stelt. Ze willen je namelijk met alle plezier helpen met het opmeten van je maat, want uiteindelijk zijn ze er het meeste bij gebaat, dat jij met de juiste bh de winkel verlaat.