Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Uw outfit compleet maken met slippers

Als u dacht dat teenslippers alleen bedoeld waren voor het strand of het zwembad, denk dan nog eens na. Het zijn misschien niet de sandalen die we meestal aantrekken als we een zomerse look creëren, maar ze hebben een aantal nieuwe updates die me er opnieuw over doen nadenken. Van kitten heels en platforms tot levendige tinten of leren versies, er zijn genoeg coole stijlen om aan je kast toe te voegen. En één ding is zeker: ze blijken een onmisbaar stuk voor dit seizoen te zijn.

Als u op zoek bent naar inspiratie voor het samenstellen van een outfit met teenslippers die net zo gepolijst is als een outfit met uw favoriete zomerse slippers of hakken, hoeft u niet verder te zoeken. We belichten outfit ideeën van een aantal van de meest stijlvolle fashion mensen die er zijn en hebben notities gemaakt over hoe zij de trend dragen. U zult ontdekken dat slippers veel chiquer zijn dan u ooit dacht.

Als u deze zomer een pak wilt dragen, ga dan voor een linnen broekpak en voeg er een paar slippers met een subtiele hak aan toe.

Een makkelijke manier om een levendige kleur te dragen? Combineer ze met neutrale tinten.

Als u op zoek bent naar een elegantere optie, probeer dan een iets hogere hak. Een metallic paar is perfect voor bij een rok en topje.

Hoewel we veel coole nieuwe versies van teenslippers zien, kunt u niet de fout ingaan met een klassiek paar. Stijl met een bh-topje, shorts en een button-down voor een gemakkelijk zomeruniform.

Bent u zelf op zoek naar een stijlvol paar slippers om met verschillende outfits te combineren? Kijk dan zeker eens naar Lazamani slippers!