Ambiejans
Image default
Energie

Solliciteren bij een callcenter: waarop letten?

 

Wanneer een baan bij een callcenter jou iets lijkt en je gaat solliciteren dan wil je deze baan natuurlijk binnenhalen. Zeker wanneer het gaat om het callcenter van BespaarUni in Nijmegen. Het personeel wordt daar absoluut in de watten gelegd: zo krijg je en royaal uurloon, krijg je bonussen en extra’s wanneer je contracten binnen haalt en worden er prijzen uitgedeeld voor de beste werknemers en dat iedere maand! Uiteraard wil je deze job hebben en daarom hebben we 10 sollicitatie tips bij Callcenters voor jou op een rijtje gezet!

 

Tip 1: Wees voorbereid!

 

Het is belangrijk om je voor te bereiden wanneer je gaat solliciteren. Het is belangrijk om te weten voor wat het bedrijf staat, wat ze doen en waarom je er wil gaan werken. Die vraag krijg je sowieso voorgeschoteld.

 

Tip 2: Maak een goede eerste indruk

 

Wees beleefd, glimlach en neem een actieve houding aan. Zo maak je meteen een goede indruk. Stel vragen wanneer je iets niet begrijpt en kom geïnteresseerd over.

 

Tip 3: Kledingadvies

 

Wanneer je op sollicitatie gaat, kan je je best semi-formeel kleden. Wanneer je gaat voor een job waarbij je meteen in contact komt met klanten mag het wat formeler dan wanneer je geen face to face klantencontact hebt.

 

Tip 4: Dingen die je best niet zegt of vraagt

 

Het is goed om stil te staan bij de dingen die we best niet doen of zeggen. Meteen vragen wat je gaat verdienen bijvoorbeeld is niet ok. Vragen als wat doet het bedrijf precies of hoelang duurt mijn proeftijd, komen echt niet goed over.

 

Tip 5: Geen eenrichtingsverkeer

 

Een recruiter wil graag een interactief en goed gesprek wanneer hij jou laat solliciteren. Zit dus niet de hele tijd met pen en papier op je schoot om alles op te schrijven wat er gezegd wordt maar praat met elkaar!

 

Tip 6: Slechte eigenschappen

 

Een vraag die sowieso wordt gesteld, is wat jouw slechte eigenschappen zijn. Belangrijk is om er een tweetal op te noemen maar er meteen bij te vermelden hoe je hieraan kan en wil werken.

 

Tip 7: Goede eigenschappen

 

Het tegenovergestelde is de vraag naar de goede eigenschappen. Geef 3 goede eigenschappen en let erop dat je ze kan onderbouwen. Geef voorbeelden zodat de recruiter zeker weet dat dat jouw goede eigenschappen zijn.

 

Tip 8: Geef geen standaardantwoorden

 

Een standaardantwoord bestaat niet, een recruiter vind het fijn wanneer je op een eigen manier antwoord geeft op de vragen die er gesteld worden. Geef er dus je eigen toets aan.

 

Tip 9: Bereid je voor op het tweede gesprek

 

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek heb je een goede indruk gemaakt en wil je helemaal gaan voor de job. Bereid je dus extra goed voor wanneer je een tweede keer mag terugkomen.

 

Tip 10: Dezelfde vragen of een opdracht

 

Het kan zijn dat het tweede gesprek met een andere persoon is en dat je dus een paar dezelfde vragen krijgt als op het eerste gesprek. Evengoed is het mogelijk dat je tijdens het tweede gesprek een opdracht moet doen zoals een klant opbellen.

 

Hopelijk heb jij met deze 10 sollicitatietips bij Callcenters meteen die droomjob binnen!

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl/