Ambiejans
Image default
Financieel

Moet u een persoonlijke lening gebruiken om uw belastingen te betalen?

kunt een persoonlijke lening gebruiken om de IRS te betalen wat u verschuldigd bent, maar is het een goed idee?

U kunt een persoonlijke lening gebruiken om de IRS te betalen wat u verschuldigd bent, maar is dat een goed idee?

Als uw belastingen verschuldigd zijn en u bent geld schuldig aan de IRS dat u niet kunt betalen, vraagt u zich waarschijnlijk af wat uw opties zijn. Een mogelijke oplossing zou zijn om een persoonlijke lening af te sluiten en de opbrengst te gebruiken om de IRS te betalen. Maar bij https://bkrminilening.nl/ leggen wij ook nog wat andere opties uit. Niet alleen lenen is een oplossing om de ISR te betalen. 

Het afsluiten van een persoonlijke lening om belastingschulden terug te betalen kan in sommige situaties een slimme zet zijn, maar het is niet altijd de beste keuze. U moet al uw alternatieven zorgvuldig overwegen voordat u beslist wat voor u geschikt is.

Wanneer is het zinvol om een persoonlijke lening af te sluiten om uw belastingen te betalen?

Een situatie waarin het zinvol kan zijn om een persoonlijke lening af te sluiten om uw belastingen te betalen, is wanneer dat lening goedkoper zou zijn dan het aangaan van een IRS-betalingsplan.

De IRS biedt verschillende plannen voor mensen die hun belastingen niet op tijd kunnen betalen. Dat omvat een kortetermijnplan voor degenen die in 120 dagen of minder kunnen betalen wat ze verschuldigd zijn. Er is ook een langetermijnplan waarmee u een termijnovereenkomst kunt aangaan en meer dan 120 dagen kunt betalen.

Als u een betalingsregeling aangaat, bent u boetes verschuldigd wegens te laat komen. U bent ook rente verschuldigd over uw openstaande saldo. Het tarief, dat gelijk is aan de federale kortetermijnrente plus 3%, verandert elk kwartaal. Als u kiest voor een langetermijnabonnement, bent u ook € 31 opstartkosten verschuldigd als u zich online inschrijft of € 107 als u uw abonnement persoonlijk opzet.

Als u in aanmerking kunt komen voor een persoonlijk abonnement lening zonder originatiekosten en een rentepercentage dat lager is dan wat de IRS in rekening brengt, het gebruik van een persoonlijke lening kan u geld besparen en kan heel logisch zijn.

Houd er echter rekening mee dat sommige kredietverstrekkers minimumbedragen hebben voor persoonlijke leningen. Als u maar een paar honderd dollar aan de IRS verschuldigd bent, kunt u misschien geen geldschieter vinden die u zo’n klein bedrag wil lenen.

U moet andere opties onderzoeken voordat u een persoonlijke lening afsluit. lening

Een persoonlijke lening is niet het enige alternatief voor een IRS-betalingsplan. Als je je belastingen niet kunt betalen, kijk dan of er andere opties zijn die je misschien minder kosten.

Een manier zou kunnen zijn om je belastingen te betalen met een creditcard aanbieders hiervan kunt u vinden op https://zonder-bkr-lenen.com/. Als u in aanmerking kunt komen voor een kaart met een inleidende APR van 0%, is dit wellicht uw meest betaalbare manier om te lenen. Als het 0%-promotietarief een jaar duurt, heeft u veel tijd om uw belastingschuld af te betalen zonder daarover rente te betalen. Houd er echter rekening mee dat u een vergoeding van ten minste 1,87% van het verschuldigde saldo moet betalen om uw belastingen met uw creditcard te betalen.

Als u uw belastingsaldo niet kunt afbetalen voordat het 0%-promotietarief afloopt of als u niet in aanmerking komt voor een kaart die geen rente op aankopen biedt, zou een persoonlijke lening u waarschijnlijk veel kosten minder rente dan het betalen van uw belastingen met een creditcard.

Wees slim over hoe u omgaat met belastingschulden die u niet kunt betalen

Of u nu kiest voor een persoonlijke lening, een IRS-betaling plan, of een creditcard, de sleutel is om de meest betaalbare manier te vinden om uw onbetaalde belastingsaldo af te handelen.

Wat u ook doet, negeer niet alleen het probleem en dien uw belasting niet in of betaal deze niet, want dit kan leiden tot incassoacties tegen u en mogelijk zelfs juridische problemen.

https://zonder-bkr-lenen.com/leningen/19000-euro-lenen/