Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Herenschoenen tips voor het najaar

Welke herenschoenen zijn ‘in’ voor dit najaar?

De temperaturen dalen, de dagen worden korter en het weer kan soms ruw zijn. Duidelijk de voortekenen dat het herfst seizoen is aangebroken en daarop aansluitend natuurlijk de winter. Als man wil je natuurlijk het gehele jaar goed voor de dag komen en dat betekent met zowel bovenkleding alsmede een mooie paar schoenen die matchen bij je outfit. Voor dit seizoen zullen we enkele merken belichten en stil staan bij hun nieuwe najaarscollecties.

Floris van Bommel herenschoenen

Als er één heren schoenenmerk geen uitleg verdient, dan is het wel Floris van Bommel. Dit oer-Hollandse merk maakt al jaren lang herenschoenen van topkwaliteit voor het hogere segment. De schoenen vallen direct op door hun opvallende design en hoogwaardig écht leer. De kleuren voor het najaar zijn ook terug te zien in de nieuwe collecties, door het gebruik van zachte bruin en blauw tinten. Kortom prachtige schoenen die heerlijk comfortabel zitten!

Braend herenschoenen

Minder opvallend zijn de schoenen van Braend, maar minder stijlvol zeker niet. Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar Braend maakt nette geklede herenschoenen voor de sophisticad gentleman. Leverbaar in lage modellen en hoge laars uitvoeringen waarbij zeker niet wordt bespaard op het materiaal. De kleuren die in de nieuwe najaarscollectie terugkomen zijn bruin, blauw en groen. Een absolute aanrader voor mannen die gewoon een hele goede nette schoen zoen voor een betaalbare prijs.

Van Lier herenschoenen

Waarin Van Lier schoenen onderscheiden is hun klassieke uitstraling. De schoenen designs zijn veelal strak vormgegeven en dankzij de veelal cognac bruine kleuren zien de schoenen er zeer ‘classy’ uit. De beste keus als je schoenen zoekt voor dagelijks gebruik die je wilt combineren met een kostuum.

Van sportief tot casual – Nijhof Schoenen heeft het allemaal!

Sinds 1929 is Nijhof Schoenen een begrip in Twente. Met meer dan 70 merken voor dames, heren en kinderen behoort het tot een van de grotere onafhankelijke schoenenwinkels in de regio. Kwaliteit, service en een perfect aanbod zijn al sinds dag 1 de speerpunten van dit familiebedrijf. Onderscheiden doen we door nét dat beetje extra te geven aan onze klanten in de winkel én online. En met een eigen inhouse podotherapeut kunnen we onze klanten de juiste service bieden, door schoenen af te stemmen aan de voeten. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen van Nijhof? Meld je dan aan op onze nieuwsbrief via de website of op onze facebook pagina.

https://www.nijhofschoenen.nl/