Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Hollandse Klompen Kopen bij het Hollands Klompenhuis

Wanneer u in Nederland bent geboren dan heeft u ze vast wel eens gedragen, de echte Hollandse klompen. Blanke, Boerengeel met of zonder bies, de meeste Nederlanders zullen wel een paar van deze klompen hebben gehad. Wellicht dat u zelf al een tijdje geen klompen heeft gedragen maar nu op zoek bent naar een nieuw exemplaar of op zoek bent naar een origineel cadeau. U kunt dan nu uw zoektocht staken. Bij het Hollandse Klompenhuis hebben wij een ruim aanbod van verschillende klompsoorten. Naast de klompen hebben wij ook een ruim aanbod van sneakers, kleding en souvenirs met een Hollands thema. Ook Zweedse klompen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende designs. Voor ieder wat wils! 

Hollandse Klompen Kopen 

Wij van het Hollands Klompenhuis bieden een groot aanbod aan Hollandse klompen. Voor ieder wat wils. De echte houten klompen, zoals wij ze in Nederland kennen, komen in verschillende varianten, geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Van maat 20 tot maat 49 kunt u bij ons terecht om klompen te kopen. De klompen bij het Hollandse klompenhuis zijn allemaal in Nederland gemaakt bij klompenfabrieken in Nederland. Daarmee wordt de kwaliteit gewaarborgd en weet u zeker dat u mooie klompen ontvangt. Twijfelt u nog over een maat en wil u liever komen passen? Dat kan in onze winkel in Hilversum. 

Geschikt als souvenir

Klompen lenen zich uitstekend om te geven als cadeau en souvenir. Een familielid in het buitenland verrassen? Dan zijn naast de houten klompen de klompen pantoffels ook zeker een leuk idee. De klompen pantoffels komen in verschillende designs, de bekende gele klomp, met tulpen print maar ook speciaal voor mama zijn de pantoffels verkrijgbaar. Naast de pantoffelklompen heeft het Hollandse Klompenhuis nog meer leuke souvenirs met een Hollands thema. Denk hierbij aan een leuke mok met een Hollands landschap, spaarpotten van een Delfblauw grachtenpand, kaasplanken en veel meer. 

Besteld voor 16.00? Dezelfde dag verzonden!

Het Hollandse Klompenhuis helpt u graag om de juiste klompen te vinden. Door ons ruime aanbod moeten de klompen waar u naar op zoek bent er zeker bij zitten. Klompen bedrukken met een logo of tekst is ook zeker mogelijk. Een prijsindicatie kan worden aangevraagd via de pagina Bedrukking. Voor alle klompen én souvenirs geldt dat wanneer deze voor 16:00 worden besteld deze dezelfde dag nog worden verzonden. Daarnaast zijn de verzendkosten voor bestellingen van boven de 50 euro helemaal gratis!

https://www.hollandsklompenhuis.nl/