Ambiejans
Image default
Financieel

Particulier geld lenen zonder BKR toetsing

Iedere dag opnieuw hebben veel particulieren nood aan wat extra financiële middelen. Dat extra geld hoopt men te kunnen krijgen door het afsluiten van een lening. Particulier geld lenen is op vandaag doorgaans geen enkel probleem. Er bestaan meer dan voldoende kredietvormen en daarnaast zijn er ook heel wat kredietverstrekkers die staan te springen om een krediet te verstrekken. Aan de andere kant moet het gezegd dat geld lenen door de jaren heen ook voor velen een stuk lastiger is geworden. Dat heeft alles te maken met het al dan niet beschikken over een zogenaamde BKR codering. Geld lenen zonder BKR toetsing is op vandaag voor velen dan ook een absolute must, maar kan dat wel? We vertellen er je graag alles over in dit artikel.

Veel geld lenen.

Het eerste punt waar je rekening mee dient te houden is het exacte bedrag dat je wil gaan lenen. Gaat het om een groot bedrag of heb je gewoon nood aan een klein beetje extra geld? In het eerste geval zal je merken dat er maar weinig kredietverstrekkers staan te springen om zomaar snel en zonder nauwkeurige controle geld te verstrekken. Dat is uiteraard ook niet meer dan normaal. Als particulier veel geld lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd is dan ook erg lastig, om maar niet te zeggen onmogelijk. Wanneer dit  voor jou een echte eis is, dan kunnen we eigenlijk maar aanraden om daarvoor een beroep te doen op de mogelijkheden van een onderhandse lening. Dit type krediet kan perfect legaal worden afgesloten tussen twee particuliere personen en dus zonder toedoen van een bank. Hierdoor hoeft een toetsing bij het BKR niet te worden uitgevoerd waardoor het weigeren van een lening in principe niet meer aan de orde is.

Weinig geld lenen.

Particulieren die voldoende hebben aan een klein bedrag zonder BKR controle zal het goed doen om te horen dat er eveneens mogelijkheden bestaan voor het afsluiten van een zogenaamde minilening. Deze kredietvorm is bijzonder interessant omdat er wettelijk gezien nooit een BKR toetsing voor dient te worden uitgevoerd. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat het bedrag dat kan worden geleend zeer beperkt is, namelijk tot maximaal 1000 euro. Dat is echter niet alles, want verder is het ook zo dat dit bedrag binnen de termijn van 30 dagen moet worden terugbetaald en daarnaast wordt er ook nog eens een stevige opstartkost voor in rekening gebracht. In ieder geval, wil je graag geld lenen zonder BKR toetsing? In dat geval kan een minikrediet voor jou de perfecte oplossing betekenen.

Geld lenen zonder BKR toetsing, het kan! 

Bovenstaande maakt het hoe dan ook al duidelijk, een particuliere lening afsluiten zonder controle bij het BKR is perfect mogelijk, alleen zijn de mogelijkheden beperkt en hangt veel af van het bedrag dat je nodig denkt te hebben. Ben je ook op zoek naar een mogelijkheid om particulier geld te lenen en wil je dat graag doen zonder dat er een BKR controle gebeurt? In dat geval is het beslist de moeite waard om even de mogelijkheden van de onderhandse lening en het mini krediet te bekijken.

https://snelaangeldkomen.com/particuliere-geldverstrekker-in-belgie/