Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Australian en Floris van Bommel herenschoenen

 

Australian Footwear

Australian Footwear is in 1996 opgericht en is een Nederlands product. Australian Footwear is een lifestyle merk en biedt een uitgebreide schoenencollectie uitsluitend voor mannen. De schoenen staan bekend om hun authentieke en robuuste karakter waarbij comfort en duurzame materialen een basisprincipe is. De stijl van Australian Footwear is te definiëren als casual met een modieus tintje. Uniek aan het merk is dat Australian Footwear grote maten aanbiedt, de schoenen worden geproduceerd tot en met schoenmaat 50. Bezoek voor meer informatie de website op www.australian-footwear.com

Missie en waarden
Australian Footwear is een merk dat is gedreven om casual schoenen te maken met een fashion touch, waar duurzame materialen en comfortabele pasvormen van zelfsprekend zijn. De collecties hebben een authentiek en robuust karakter waarbij comfort het basisprincipe is. Hoewel we hoge eisen stellen, houden we het simpel en open. Australian Footwear ontwikkeld herenschoenen voor een publiek met goede smaak en welke kwaliteit bewust zijn. NIet voor niets zijn onze core values:

  • Partnership
  • Authenticity
  • Loyalty
  • Integrity
  • Accountability
  • Quality
  • Reliability
  • Flexibility

Floris van Bommel schoenen

De Schoenfabriek Van Bommel is een echt familiebedrijf. De huidige 9e generatie heeft de verantwoordelijkheid om het bedrijf zo te beheren dat het beter aan de 10e generatie overgedragen kan worden, dan dat het van de 8e generatie overgenomen is. Ze nemen daar een generatie lang de tijd voor. De 10e generatie zal dezelfde verantwoordelijkheid dragen voor de 11e generatie.

De relatie van Schoenfabriek Van Bommel met haar omgeving is gelijkaardig. Elke bedrijfsmatige beslissing heeft gevolgen voor haar leefomgeving. Een leefomgeving die we in beheer hebben voor toekomstige generaties. Schoenfabriek Van Bommel ziet duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid als een vanzelfsprekendheid. Niet voor kortstondige successen, maar voor de generaties aan wie we onze straten, huizen, bossen en bedrijven nalaten.

Duurzaamheid als core value
Al ver voor de groeiende aandacht voor duurzaamheid en het milieu, was Schoenfabriek Van Bommel de eerste schoenproducent in Europa met een schoen die voorzien was van het milieukeur. In een intensief traject werd van de betreffende schoen de productieketen van koe tot eindproduct onder de loep genomen. Om aan de eisen van het milieukeur te voldoen, werd elk onderdeel van het proces naar behoeven aangepast, veranderd of geregistreerd.

 

Altijd de nieuwste collecties herenschoenen bij Nijhofschoenen.nl

Mannen die op zoek zijn naar gewoon hele goede en nette geklede herenschoenen zijn bij Nijhof Schoenen bij het juiste adres. Iedere maand zorgen we voor een collectie wat aansluit aan de hedendaagse trends en vraag vanuit de markt. Dankzij een aanbod van meer dan 70 merken hebben wij altijd een schoen dat past bij jou look en stijl. Bovendien hebben wij een inhouse podotherapeut die professioneel en deskundig advies kan geven in onze winkel. Kom dus langs voor de grootste aanbod in schoenen bij Nijhof Schoenen of shop lekker gemakkelijk online met gratis verzending vanaf €99,95,-