Ambiejans
Image default
Aanbiedingen

Lasergamen is voor de hele familie

De meeste mensen denken bij lasergamen al snel aan kinderfeestjes, maar niets is minder waar. Een goed potje lasergamen kan de familieband versterken en zorgt voor leuke verhalen op verjaardagen. Je speelt met minimaal twee teams. Naast de lasergun heb je ook een pak nodig die de stralen registreert. Zo wordt dan bijgehouden hoe vaak je geraakt wordt. Het team dat het minste geraakt wordt, wint.

 

Lasergamen voor kinderen

Kinderen houden van wedstrijdjes, rennen, springen en vliegen. Ze zijn levendig en fanatiek. Ze mogen schieten met laserguns en dat is natuurlijk best wel stoer! En als iedereen in de gaten heeft hoe het moet, kun je er ook nog extra uitdagingen aan toevoegen. Je kunt punten verstoppen en verzamelen of elkaars vlaggen veroveren. Wees creatief! Dan kun je er elk jaar weer een nieuw element aan toevoegen om het leuker en uitdagender te maken.

 

Kunnen volwassenen ook meedoen?

Natuurlijk! Tijd om uit je dagelijkse sleur te komen en je eens lekker als kind te gedragen. En als je nou slim bent kies je van tevoren alvast een goede verstopplek uit. Zo kun je makkelijk de tegenpartij gaan uitschakelen zonder dat je er de volgende dag spierpijn aan overhoudt. Als je wel sportief bent, heb je als ouder het voordeel dat je met je langere benen veel sneller bent dan de kinderen. Zo is het een leuke mix om te gaan lasergamen met de kinderen.

 

De hele familie

Door te gaan lasergamen met kinderen houd je het spel extra fanatiek. Je kunt de hele familie in teams mixen, zodat de jeugdigheid eerlijk is verdeeld. Maar het is ook een leuk idee om als ouder tegen de kinderen te spelen. Kinderen zijn namelijk niet bang om alles op alles te zetten om van de ouders te winnen en de ouders… Dat ga je natuurlijk niet laten gebeuren!

 

De hele dag zoet

Aan het einde van de middag zullen de kinderen helemaal op zijn. Zo kunnen de ouders nog even rustig nagenieten met een hapje en een borrel.

https://www.bubbelbal.nl/