Ambiejans
Image default
Mode en Kleding

Online shoppen? Kijk eens bij Demm!

DEMM is een merk dat snel groeit en terrein wint in Nederland. Dit mooie en trendy merk is al door heel het land verkrijgbaar in verschillende winkels, bijvoorbeeld bij Shine en Design in Amsterdam, maar ook bij Suspenders in Amsterdam en 3 andere retailers in Amsterdam. Uiteraard is het merk ook in andere groten steden te verkrijgen, zoals in Rotterdam bij Sunclub, Sugar & Spica Boutiqe in Den Haag en Biranda Boutique in Rijswijk.

Wat maakt Demm uniek?

Demm is van oorsprong een stijlvol Italiaans modemerk. Hetgeen Demm uniek maakt is dat zij zich onderscheiden door luxe artikelen aan te bieden voor een zeer betaalbare prijs. Naast onderstukken verkoopt Demm ook zeer veel modieuze bovenstukken. Voor komende winter is het italiaanse damesmerk sterk onderscheidend in haar zeer scherp geprijsde breisels.

Producten Demm

Demm heeft een zeer gevarieerd aanbod voor iedereen die op zoek is naar luxueuze en modieuze kleding voor een betaalbare prijs. In feite kan elke vrouw bij Demm terecht. In principe kan je je hele kleding kast vullen met de kleding van Demm, want zij verkopen de volgende productcategorieën:

-Met het relatief koude klimaat in Nederland is de jas misschien wel het belangrijkste kledingstuk van de vrouw. Gelukkig heeft Demm een ruim aanbod aan jassen, waarbij ze ze vooral mooie dames jassen van zeer hoge kwaliteit aanbieden.

-Uiteraard is de damestas een accessoire dat elke vrouw moet hebben. Het is niet alleen een functioneel item om allerlei rommeltjes in op te bergen, het is ook erg modieus. Ook voor mooie damesbags ben je bij Demm Shop aan het juiste adres. Ze voeren een relatief smal, maar exclusief aanbod.

-Wat is het meest vrouwelijke kledingstuk dat in je kledingkast kan hangen? Dat is natuurlijk de jurk! Ook om online jurken te kopen ben je bij Demm aan het goede adres. Alhoewel het zomerseizoen al bijna over is, kan je een jurk ook prima tijdens mooie nazomerse dagen dragen. Of natuurlijk op een feestje of etentje waar je er goed en aantrekkelijk uit wilt zien.

-Verder kan je ook bij Demm terecht voor jeans, leggings, truien, vesten, tops en colberts.

Demm is al een zeer betaalbaar merk, maar op het moment van schrijven bieden ze ook nog een 20% extra korting. Een mooie reden om snel een kijkje te nemen. Verder is het ook goed om te weten dat ze jouw bestelling snel verzenden (voor 4 uur besteld is morgen al in huis). Dus dames, waar wachten jullie nog op?

http://shop.demm.nl/