Ambiejans
Image default
Auto's en Motoren

Scootertheorie perfect aanleren met 123-theorie

Ben je op zoek naar een efficiënte en effectieve manier om je scootertheorie perfect aan te leren? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij 123-theorie ben je aan het juiste adres. Met ons uitgebreide online lesmateriaal en oefenexamens kun je op je eigen tempo studeren en je kennis testen. Daarnaast bieden we ook klassikale cursussen aan, waarbij ervaren docenten je begeleiden bij het leren van de theorie tijdens de scooter theorieles. Bij 123-theorie doen we er alles aan om je te helpen slagen voor je scootertheorie, dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en leer de scootertheorie perfect aan met 123-theorie!

Wat is het slagingspercentage van het CBR gemiddeld?

Het slagingspercentage van het CBR gemiddeld is 47%, volgens de gegevens van 2021 en 2022 van het CBR Open Data. Dit percentage is gebaseerd op de uitslagen van het motortheorie-examen. Het CBR is verantwoordelijk voor het afnemen van verschillende soorten examens, waaronder het theorie-examen voor het behalen van een rijbewijs. Het slagingspercentage geeft aan hoeveel kandidaten er in één keer slagen voor het examen. Een slagingspercentage van 47% betekent dat ongeveer de helft van de kandidaten het examen succesvol aflegt. Het is belangrijk om te weten dat dit een gemiddeld percentage is en dat het slagingspercentage kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de voorbereiding van de kandidaat en de moeilijkheidsgraad van het examen.

Wat is het hoogste slagingspercentage van 123-theorie? 

Het hoogste slagingspercentage van 123-theorie is 83% voor scooter theorieles. Dit is hoger dan het slagingspercentage van andere theoriescholen, dat gemiddeld 61% is, en het CBR-gemiddelde van 47%. 

123-theorie biedt theoriecursussen voor scooter theorieles op 18 verschillende locaties in Nederland. De beschikbare plaatsen zijn zeer uiteenlopend, denk bijvoorbeeld aan scooter theorie in Groningen en scooter theorie in Amsterdam. Er is altijd een leslocatie bij jou in de buurt. De exacte adressen van de cursuslocaties worden direct aan je verstrekt via e-mail nadat je examen is gereserveerd.

De cursussen van 123-theorie zijn geschikt voor iedereen, zelfs als je leer- of concentratieproblemen hebt. Ze hebben ervaring met het begeleiden van cursisten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Als je je inschrijft voor een theoriecursus scooter theorieles bij 123-theorie, krijg je toegang tot de online leeromgeving waar je alvast kunt oefenen met de examenvragen. Dit vergroot de kans dat je in één dag slaagt voor je theorie-examen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en leer de scootertheorie perfect aan met 123-theorie!

https://www.123-theorie.nl/