Ambiejans
Image default
Auto's en Motoren

Wat is Autotrust? De autodealer uit Etten-Leur legt het uit

Je komt het bij veel dealers en handelaren tegen, Autotrust garantie. Maar wat betekent dat eigenlijk? Autodealer MV Motive uit Etten-Leur biedt occasions tussen de 8 en de 12 jaar oud waar je verschillende soorten garantie op af kunt sluiten. Lees het onderstaande verhaal goed door want dat bepaalt of Autotrust garantie interessant voor je is.

Een Nederlandse verzekering in Nederland

Nogal logisch zou je denken maar verzekeraars zijn juist vaak in het buitenland gesitueerd. Dat komt door de manier waarop verzekeringen werken. Een verzekering werkt alleen wanneer de groep mensen die deze verzekering afneemt groot genoeg is om de kosten van eventuele claims bij de maatschappij te kunnen dekken. In een niche-branche zoals de occasions markt verkopen veel verzekeraars hun product daarom aan cliënten uit verschillende landen om een zo groot mogelijk klantenbestand op te bouwen.

Autotrust is anders. Het is een volledig Nederlandse onderneming die sinds 2006 speciale garanties afsluit voor occasions. Door een goede balans tussen kosten, kwaliteit en klantbeleving hoef jij dus geen standaard product af te nemen maar betaal je alleen voor wat je nodig hebt. En omdat het een Nederlands bedrijf is, zijn de lijnen lekker kort en dat scheelt een hoop administratieve rompslomp.

Maak het makkelijk via de autodealer in Etten-Leur

Je vraagt je misschien af waarom je de garantie via een autodealer af moet sluiten. Ten eerste, dat hoeft niet. Het staat je vrij om rechtstreeks via Autotrust een garantiepakket af te sluiten. Maar waarom zou je? Autodealer MV Motive in Etten-Leur biedt je deze garantie als extra service. En het is wel zo makkelijk om de garantie af te sluiten bij dezelfde dealer waar je jouw occasion hebt gekocht. De dealer regelt dan het papierwerk voor je en MV Motive bemiddelt zelfs voor je bij een erkende en betrouwbare monteur.

Wil jij meer weten over de verschillende Autotrust pakketten of hoe het werkt bij het indienen van een claim? Bespreek de mogelijkheden terwijl je jouw nieuwe auto uitzoekt bij dé autodealer van Etten-Leur.